Welkom bij Toermalijn sieraden, de leukste online kralenwinkel

OVER TOERMALIJN

Toermalijn is de leukste kralenwinkel van Nederland met een groot assortiment kralen en benodigdheden om zelf sieraden te maken en een grote collectie kant-en-klaar sieraden, sjaals, (haar)accessoires en nog veel meer.

Naast onze winkel in Werkendam hebben wij nu ook een webwinkel gemaakt, om zo een groter publiek te bereiken. In principe verkoopt de webwinkel dezelfde artikelen als de gewone winkel, echter in de winkel hebben wij nog veel kralen en sieraden, waar we er maar 1 of een paar van hebben en die staan (nog) niet in de webwinkel. We starten in de webwinkel met een basis-assortiment, dat dagelijks wordt uitgebreid.

Ook organiseren wij workshops voor volwassenen en kinderen (kinderverjaardag) en binnenkort zijn hier online ook handige werkbeschrijvingen te vinden. Met de vele tips en trucks zult u altijd een leuk en mooi sieraad kunnen maken.
 
Zoek ook onze bedrijfspagina op op facebook en like. Binnenkort volgt een facebook-actie onder de likers met een leuke prijs. Op facebook kunt u ook de ontwikkeliingen volgen, als er leuke nieuwe dingen binnen komen wordt dat daar gemeld.
 
De winkel is geopend op 31 maart 2006 en per 31 maart 2012 door mij (Wilma Kornet) overgenomen.